Luka Modrić: U mojim godinama teško je gledati u budućnost, treba ići dan po dan

Petak, 08. rujna 2023. 23:50 Napisao/la  SC
Luka Modrić
Luka Modrić

Luka Modrić u subotu će proslaviti 38. rođendan, pobjeda na Rujevici svojevrsni je dar kapetanu koji vodi Hrvatsku prema završnici EP-a 2024. godine u Njemačkoj:

- To je plan, ali u mojim godinama teško je gledati u budućnost. Treba ići dan po dan. Treba slušati tijelo i nadam se da neće doći do nekakvih stvari koje će to pogoršati. Tako da se nadam da će do Njemačke to ići po planu. Nisam htio da se oko toga puno priča i remeti mir reprezentaciji, ali znao sam da želim nastaviti igrati za reprezentaciju i nakon Lige nacija. Nadao sam se da ćemo osvojiti Ligu nacija, ali i bez obzira na to i prije toga sam odlučio nastaviti. Dobro se osjećam, izbornik želi da sam ovdje i dokle god je tako, bit ću ovdje, kazao je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.