LUKA MODRIĆ Jedan njihov igrač prošao je kroz naša četiri igrača, što je nedopustivo!

Ponedjeljak, 09. rujna 2019. 23:27 Napisao/la  SC
LUKA MODRIĆ Jedan njihov igrač prošao je kroz naša četiri igrača, što je nedopustivo!

Luka Modrić nije dobio očekivani rođendanski dar u Bakuu, Hrvatska je odigrala 1:1 protiv Azerbajdžana koji je u drugom dijelu utakmice bio bolji i opasniji:

- Nismo uspjeli osvojiti ta tri boda koja smo priželjkivali. Mislim da smo dosta dobro ušli u utakmicu prvih 20-25 minuta, igrali smo jako dobro, zabili gol, mogli zabiti još dva-tri gola, ali nismo. Nakon toga smo se možda malo nesvjesno opustili i dozvolili Azerbajdžanu da nam stvara šanse i polušanse. I na kraju su uspjeli izjednačiti. Izgleda da mi ne možemo jednostavno, da si moramo zakomplicirati stvari, ali što je tu je. Još nam preostaju tri utakmice i vjerujem da ćemo se na kraju uspjeti plasirati na Euro.Iz nekog razloga smo pali. Možda neka opuštenost, jer smo vidjeli da smo stvarno dominantni i što je više utakmica odmicala oni su sve više rasli i iz jedne akcije koja nije mirisala ni na šta jedan igrač je prošao kroz tri-četiri igrača, što je nedopustivo i na kraju je zabio gol. Nakon toga jednostavno nismo imali više snage da okrenemo, kaže Modrić.

Iduća utakmica igra se u Splitu protiv Mađarske:

- Prije svega očekujem dobru atmosferu i veliku podršku. Nismo dugo igrali na Poljudu. Naravno, očekujem pobjedu protiv Mađarske, jer su svi bodovi pri kraju jako bitni i vjerujem da ćemo uspjeti doći do ta tri boda koja su jako važna, rekao je Modrić.