Luka Modrić: Drago mi je zbog Budimira što je zabio, jer je on uvijek pod nekim upitnikom

Srijeda, 22. studenog 2023. 00:29 Napisao/la  SC
Luka Modrić:  Drago mi je zbog Budimira što je zabio, jer je on uvijek pod nekim upitnikom

Luka Modrić počeo je pripreme za još jedno veliko natjecanje, izvjesno zadnje u karijeri.

- Sretni smo da smo se uspjeli plasirati na EP što mislim da smo definitivno zaslužili. Malo smo to zakomplicirali u posljednjem ciklusu, ali sad smo to ispravili uz pomoć Armenije i Turske danas. Mi smo zaslužili biti na EP-u svojom kvalitetom. Normalno da je bilo nervoze. Ne znamo rezultat druge utakmice, trebamo drugi gol da zatvorimo utakmicu, a nikako da dođe. Bojiš se nekog zalutalog metka, jer oni imaju kvalitetu. Na poluvremenu smo znali da Wales vodi, ali nakon toga nismo znali rezultat na toj utakmici jer smo bili koncentrirani na svoju igru. Atmosfera je bila fenomenalna. Nismo dugo igrali u Zagrebu, zaželjeli smo ga se. Šteta da fali ta istočna tribina, bilo bi još bolje, ali što je - tu je. Hvala ovim navijačima, posebno klincima kojima je sigurno bio užitak gledati ovu utakmicu, kazao je Modrić.

Hrvatska se nalazi u trećoj jakosnoj skupni uoči ždrijeba u prosincu:

- Meni to igra najmanju ulogu u kojoj smo jakosnoj skupini. Bitno je da smo na EP, mislim da ćemo biti tako biti pravi. Imamo dosta stvari za ispraviti i sada imamo dosta vremena za to. Nisam zadovoljan s dosta stvari, ali vjerujem da, kad se vrate neki igrači, a prije svega mislim na Kovačića i Peričića, možemo doći do prave igre. Sigurno je da dosta stvari možemo ispraviti i da možemo bolje. Ako želimo igrati važnu ulogu na EP, moramo biti dosta bolji. Drago mi je zbog Budimira što je zabio taj gol koji nas je odveo na EP, jer je on uvijek u Hrvatskoj pod nekim upitnikom, rekao je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.