OKO SOKOLOVO

Lovren kaže da je skrivio kazneni udarac

Utorak, 26. ožujka 2013. 23:52 Napisao/la  SC

Što bi Lovren rekao da nismo pobijedili, kaže Beusan koji tvrdi da je prekršaj iznuđen

Dejan Lovren skrivio je u 20. minuti kazneni udarac na Ledleyju, barem je tako odlučio sudac Banti. Usporeni snimak ukazuje da je situacija bila dvojbena, da je Ledley iznudio kontakt koji Lovren nije mogao izbjeći. Tako je situaciju procijenio i Mateo Beusan, televizijsko Oko-sokolovo.

- Ne slažem se, dirao sam igrača, kratko je kazao Lovren.

- Bilo bi zanimljivo čuti što bi Lovren rekao da nismo pobijedili, kaže Beusan koji nije odustao od viđenja da je prekršaj iznuđen.

Što se Lovrena tiče, on se pogotkom od tragičara prometnuo u junaka djelomično zahvaljujući vrataru Myhillu, koji je neobjašnjivo reagirao na udarac s više od 25 metara iskosa,

Loše smo počeli prvo poluvrijeme, nismo bili dovoljno angažirani, niti smo imali kompaktnosti u igri. Radili smo previše pogrešaka, Wales je zasluženo poveo. U drugom smo dijelu htjeli pokazati da možemo. Prebacili smo se s trojicom igrača u obrani i mislim da je sve skupa bolje izgledalo. Najvažnije je da smo pobijedili, s ovakvim se pobjedama ide na Svjetsko prvenstvo. Svejedno nismo trebali onako početi utakmicu, trebali smo igrati puno ozbiljnije, a ne da moramo onako mučiti na kraju, kaže Lovren.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.