Källström: Pobjeda s Lyonom u Maksimiru doista je bila čudna

Utorak, 28. veljače 2012. 16:22 Napisao/la  Z. G.

- To mi je jedna od najdražih pobjeda iako nisam igrao. Nisam baš očekivao da ćemo zabiti sedam. Nisam još nabavio DVD s te utakmice, ali često pogledam pogotke, ustvrdio je švedski reprezentativac

Švedski vezist Kim Källström s neskrivenim je smiješkom zakoračio na maksimirski stadion. U srijedu će ondje u dresu švedske reprezentacije zaigrati u prijateljskom dvoboju protiv Hrvatske, no još ga uvijek nosi prosinačka euforija. Tada je njegov Lyon razmontirao Dinamo čak 7-1 u zadnjem kolu Lige prvaka čime su Fracuzi izborili plasman u sljedeći krug natjecanja. Sam Källström utakmicu je promatrao s klupe…

- To mi je jedna od najdražih pobjeda iako nisam igrao. Trener me poštedio, jer sam imalo lakšu ozljedu. Bila je to vrlo čudna utakmica, trebala nam je pobjeda sa što većom gol-razlikom, pobijedili smo sa 7-1 iako smo gubili… Nisam baš očekivao da ćemo zabiti sedam. Nisam još nabavio DVD s te utakmice, ali često pogledam pogotke.

Källström se prisjetio i Lovrenovih „pomiješanih emocija“:

- Nije mu bilo svejedno zbog takvoga Dinamova poraza, jer je to ipak njegov bivši klub. Nakon te pobjede ipak se veselio kao i ja zbog prolaska u drugi krug. Znam da mu je Dinamo drag, pa ga nisam htio zezati - dodao je švedski reprezentativac.

U Zagreb je ovaj put ipak došao zbog reprezentacije.

- Hrvatska je vrhunska momčad s mnogo dobrih igrača, jedna je od najboljih svjetskih reprezentacija i jasno je da nas očekuje teška utakmica.