Autsajder cijelu karijeru, branič Bayerna u reprezentaciji pričuva braniču Union Berlina

Srijeda, 22. ožujka 2023. 15:48 Napisao/la  SC

Moj put je uvijek bio težak, ponekad se pitam zašto je to tako, kaže Stanišić uoči utakmice protiv Walesa na Poljudu

Stanišić i Mbappe
Stanišić i Mbappe

HNS je objavio razgovor s Josipom Stanišićem uoči utakmice protiv Walesa na Poljudu, branič Bayerna pričuvna je opcija braniču Union Berlina Josipu Juranoviću:

- Konkurenti smo, ali smo dobre kolege. U dobrim sam odnosima sa svim reprezentativcima, pogotovo s Juranovićem. I nitko od nas se ne ljuti kad igra ovaj drugi, tu smo da pomažemo reprezentaciji. Obojica smo do sada pokazali da imamo kvalitetu. Minutaža? Naravno da bih volio igrati protiv Walesa i Turske, ali najbitnije je da smo tu. Pun sam samopouzdanja, to je normalno kad igraš nekoliko utakmica zaredom. Kad sam čuo da će doći Cancelo, znao sam da će mi situacija biti puno teža, ali… I prije sam imao veliku konkurenciju pa mi to nije bio neki stres. Sretan sam što sam igrao više utakmica u proteklom razdoblju, igrali smo u drukčijoj formaciji. Pavard je dobio crveni, Upamecano također. Treba nekad i sreće, mislim da sam dobro iskoristio priliku koja mi se ukazalam kazao je Stanišić, koji je standardno igrao za Bayern u utakmicama protiv PSG-a, kada je čuvao Kyliana Mbappea.

- Moj put je uvijek bio težak, ponekad se pitam zašto je to tako. Cijeli život bio sam autsajder pa sam se navikao. Nemaš što izgubiti, kada dobijem šansu, želim odigrati dobro i pokazati da sam dobar igrač, a ne samo za klupu i zamjenu. Bio sam autsajder, to je normalno jer sam mlad i igram u velikom klubu, nije mi teško prihvatiti, ali uvijek želim više, zaključio je Stanišić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.