JOSIP PIVARIĆ

Ne mogu utjecati na Jeličićeve komentare

Četvrtak, 10. studenog 2016. 23:22 Napisao/la  SC

U komentaru utakmice Lige prvaka Jeličić je rekao da su "Pivariću skoro pukli križni ligamenti"


Josip Pivarić ove sezone traži pravu formu, kao i većina igrača Dinama. Zbog slabije Pivarićeve forme i čijenice da Ivan Strinić ne igra u Napoliju, izbornik Ante Čačić pozvao je Marina Leovca, koji slovi kao prvi izbor za m jesto lijevog braniča:

- Ako sam tu, znači da sam na raspolaganju. Ali, sve ovisi što će odlučiti izbornik. Puno pričamo s izbornikom, ali nismo još ništa specifično pričali o utakmici. Igram standardno u klubu, muče me neke popratne stvari, ali radim na sebi kako bih što prije bio u boljem izdanju i još boljoj tjelesnoj formi. S izbornikom još nisam pričao o tome hoću li igrati, tu je i Leovac, pa imamo dobru konkurenciju. Samo te prava konkurencija može podići na višu razinu, kaže Pivarić koji u zadnjem razdoblju trpi  kritike zbog lošije forme.
 
Prednjači televizijski komentator Joško Jeličić, koji se doslovno sprda s Pivarićem. U komentaru utakmice Lige prvaka Jeličić je rekao da su "Pivariću skoro pukli križni ligamenti", kada ga je igrač Sevillle driblingom izbacio iz ravnoteže:

- Sigurno da kritičari imaju pravo na svoje mišljenje, oni ga imaju pravo iznositi na kakav god način žele. Ako gospodin Jeličić smatra svoje komentare dobrima i primjerenima, ja na njih ne mogu, niti želim utjecati. On ima pravo na svoje, ja na svoje, a netko treći na svoje mišljenje. Ne želim ulaziti ni u kakve polemike, niti razgovarati o načinu na koji on o meni razgovara u medijima, kaže Pivarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.