Josip Juranović: Nisam uopće vidio loptu, pogrešno smo stajali

Nedjelja, 26. ožujka 2023. 10:14 Napisao/la  SC
Josip Juranović: Nisam uopće vidio loptu, pogrešno smo stajali

Josip Juranović bio je na drugoj vratnici najbliži Broadheadu, koji je u 93. minuti izjednačio rezultat Hrvatske i Walesa (1:1):

- Nisam uopće vidio loptu, pogrešno smo stajali. Znali smo, pripremali smo se za to, a svejedno dali smo im aut u zadnjoj minuti. Trebali smo se bolje pripremiti, kazao je Juranović.

- Potpuno smo dominirali u prvom poluvremenu, vidjeli smo dva lica reprezentacije, jer u drugom dijelu nismo bili toliko ofenzivni. To će nam sugerirati i izbornik. Mislim da se moramo okrenuti Turskoj istog časa. Trebali smo Velšane napasti još jače. To smo mi, ali što da kažem? Hvala svim navijačima, gdje god igramo podrška je na vrhuncu. Teška će biti utakmica u Turskoj, ali ići ćemo po tri boda, potreba su nam. Iskreno, nismo o ničemu razgovarali u svlačionici, svi smo bili u svojim mislima. Vladala je tišina, rekao je Juranović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.