Jose Mourinho pronašao krivca za primljeni pogodak na Wembleyju

Nedjelja, 13. lipnja 2021. 23:39 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho prokomentirao je utakmicu Engleska - Hrvatska (1:0) za engleske medije, karizmatični Portugalac pronašao je glavnog krivca za pogodak:

- Vida je trčao za Kaneom, umjesto da je čuvao prostor u koji je utrčao Sterling. Kane je zapravo napravio pola posla i zato mislim da je dobra odluka što je Sterling igrao. Kaneu treba takva podrška, kaže Mourinho i naglašava:

- Englezi su spremni za naslov, bila je ovo više nego zaslužena pobjeda. I prije ove pobjede znao sam da bi Engleska mogla daleko dogurati, a sada sam još više uvjeren u to. Dobro su iskontrolirali utakmicu, bili su fokusirani, nisu ih ponijele emocije niti nakon gola, a djeluju kao prava klapa, govori Mourinho.

Kalvin Phillips bio je jedan od najboljih igrača:

- Nema iskustvo u reprezentaciji, nije igrao u Ligi prvaka, tek je prošle sezone stigao u Premiership, ali snašao se sjajno. Phillips je oduševio, kako asistencijom tako i svojom ukupnom igrom i presingom. Svaki put kad bi se Modrić i Kovačić spustili po loptu, tjerao ih je sve dalje i dalje od gola, kaže Mourinho o veznjaku Leedsa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.