Ivan Rakitić uoči Srbije: Ne brine nas atmosfera koja će nas dočekati u Beogradu

Utorak, 03. rujna 2013. 15:55 Napisao/la  SC

Smatram da sve ovisi o nama u toj utakmici, kaže Rakitić

Dvojica Ivana, Rakitić i Perišić, družili su se utorak s novinarima. Jasno, tema je bila utakmica protiv Srbije u petak na beogradskoj Marakani.

- Željni smo pobjeda i uopće se ne radi o tome što je Srbija s druge strane. Mi smo želimo pobijediti. Nimalo nas ne brine atmosfera koja će nas dočekati u Beogradu. Uostalom mi uvijek igramo bolje na lijepim stadionima, a beogradski je upravo takav. Nismo bili u Južnoj Africi, želja da odemo u Brazil je golema. Ne bih me zadovoljio remi, svi mislimo samo na pobjedu. Ono što bih htio je da Srbi razmišljaju više o nama, nego mi o njima. Međutim, imaju oni neke top igrače. No, isto tako smatram da sve ovisi o nama u toj utakmici, kaže Rakitić.

 

- Nadam se punom stadionu, tada uvijek bolje igramo. Ako ponovimo prvo poluvrijeme iz Zagreba, bit će u redu, rekao je Perišić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.