Ivan Rakitić: Ni Njemačka nije favorit u Italiji, a Messi je pohvalio našu igru u Londonu

Petak, 14. studenog 2014. 20:51 Napisao/la  SC

- Idemo na pobjedu, ali i bod bi bio dobar. Svaka je utakmica drugačija, vjerojatno neće biti sličnosti s onom utakmicom na Europskom prvenstvu 2012., rekao je Ivan Rakitić

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu će krenuti put Milana gdje će u nedjelju na San Siru odmjeriti snage protiv Italije u sklopu kvalifikacija za EURO.

- Osjećaj je dobar. Treba znati da u Italiji niti jedna Njemačka ne bi bila favorit. Italija nikada nije izgubila na San Siru, ali dat ćemo sve od sebe i probati odigrati što bolje. Svaka je utakmica drugačija, vjerojatno neće biti sličnosti s onom utakmicom na Europskom prvenstvu 2012., rekao je Ivan Rakitić.

- Idemo na pobjedu, ali i bod bi bio dobar. Trebamo odigrati pametnu, dobru i čvrstu utakmicu i doći će i rezultat. Vjerujem da ćemo pružiti dobru utakmicu. Volio bi da uvijek postoji ovakvo zanimanje za naše utakmice, kaže Rakitić.

Kada je nogometaš Barcelone u pitanju glavno pitanje uvijek je na kojoj će poziciji igrati.

- Spreman sam igrati bilo gdje, ponovio je još jednom Rakitić koji je prokomentirao nastup Hrvatse protiv Argentine u Londonu.

- Mislim da su svi odigrali fenomenalno, iznenadili su i Argentince, ali meni to nije veliko iznenađenje. Gotovo su svi ti igrači bili s nama, i oni su pravi put za budućnost. Čuo sam se s Messijem, pohvalio je naš stil igre i govorio vrlo pozitivno o nama, rekao je Ivan Rakitić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.