Ivan Perišić: Prvi put sam igrao s Ivanušecom, Vida je bio lijevi stoper, nije bilo baš lako

Subota, 17. lipnja 2023. 18:18 Napisao/la  SC
Ivan Perišić: Prvi put sam igrao s Ivanušecom, Vida je bio lijevi stoper, nije bilo baš lako

Hrvatska i Španjolska u nedjekju od 20.45 igraju finale Lige nacija u Rotterdamu:

- Bit će teška utakmica, Španjolci imaju vezne igrače iz najboljih svjetskih klubova, ali kada se pogleda naš vezni red - i prvih 11, i one na klupi koji jedva čekaju ući i iskoristiti minute - nema straha, uvjereni smo da ćemo biti pravi u finalu. Nama igračima Španjolci su itekako poznati, znamo što nas čeka i pripremit ćemo se na najbolji mogući način. Nadam se da ćemo sve riješiti u 90 minuta, ali isto se nadaju i Španjolci, no osjećamo se moćno i neće biti problem bude li produžetaka ili jedanaesteraca. Igramo super, igramo moderan nogomet i napredujemo, a španjolska ima svoj upečatljiv stil i pokušat će ga igrati. Neutralni navijači - makar očekujem veliku većinu naših - moći će uživati, a nadamo se pozitivnom ishodu, kaže Ivan Perišić za HNS.

Perišić je protiv Nizozemske igrao lijevog braniča:

- Prošao sam sve pozicije, nedostaje mi jedino stoper, ali to ćemo za koju godinu. Prvi put sam igrao s Ivanušecom, Vida je bio lijevi stoper, i nije bilo baš lako, ali na kraju je bilo u redu, dizali smo se kako je utakmica odmicala. Kostur ekipe već je dugo zajedno, a Španjolci imaju dosta novih mladih igrača, no iz velikih klubova. Imamo možda više iskustva, i nakon srebra i bronca stvarno se nadam da ćemo skupiti snagu za ono što nam nedostaje. Međutim, protiv Španjolske nitko nije favorit, a mi jedva čekamo tu dobru utakmicu, poručuje Perišić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.