IMAMO IZBORNIKA! Ante Čačić: U subotu sam saznao da sam jedini preostali kandidat!

Nedjelja, 20. rujna 2015. 23:02 Napisao/la  SC

Već sama nominacija je velika čast, a još kada dođe konačna potvrda nitko sretniji od mene, rekao je Čačić nakon utakmice između Lokomotive i Splita


Ante Čačić novi je izbornik hrvatske reprezentacije! Imenovanje je obznanio Čačić odmah nakon utakmice između Lokomotive i Spita (1:0).

- Još nemam službenu potvrdu, ali s obzirom na eho medija sve je jasno. Vi uvijek nešto nađete, nešto iskopate. U subotu sam saznao da sam jedini preostali kandidat. Kruna moje karijere? Pa kome ne bi bila? Već sama nominacija je velika čast, a još kada dođe konačna potvrda nitko sretniji od mene. To su stvari kojima stremi svatko tko se bavi ovim poslom, rekao je Čačić.

Izbornik na adresu UEFA-e u ponedjeljak mora dostaviti popis reprezentativaca na koje računa za utakmice protiv Bugarske i Malte:

- Imamo vremena do ponoći. Popis će biti složen na vrijeme, a u utorak bi trebala biti konferencija za medije gdje ćete dobiti sve željene informacije, rekao je Čačić.

Izvršni odbor HNS-a na sastanku u ponedjeljak mora službeno potvrditi da je Čačić postao izbornik odmah nakon utakmice u Norveškoj, kada je gazda hrvatskog nogometa Zdravko Mamić odlučio da će ovog puta izbornika sam odabrati. Niko Kovač nije bio njegov izbor, što je umnogome odredilo rok trajanja bivšeg izbornika.

Predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru i njegovim najbližim suradnicima i ponedjeljak preostaje samo potvrditi da su svi oni Zdravko Mamić! I Ante Čačić, dakako!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.