IZBORNIK ZA HNS

Štimac nastavlja unatoč nekima koji ne žele da uspije

Utorak, 10. rujna 2013. 19:47 Napisao/la  SC

Lijepo je vratiti se na pobjedničke staze, i to u jednoj mučnoj atmosferi koja nas sve pogađa, rekao je Štimac

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Južnu Koreju rezultatom 2:1, a izbornik Igor Štimac preko službene stranice HNS-a poručio sljedeće:

 

- Lijepo je vratiti se na pobjedničke staze, i to u jednoj mučnoj atmosferi koja nas sve pogađa. Presretni smo što smo imali priliku igrati u Južnoj Koreji, pred njihovom publikom. Drago mi je da smo pokazali karakter s pričuvnom momčadi, protiv sastava koji je vrlo organiziran, discipliniran i koji je odigrao protiv nas jednu natjecateljsku utakmicu. Uzvratili smo na najbolji mogući način, i to u novom sustavu. Nastavljamo dalje s istom idejom, čvrsto sam uvjeren u naš dobar rad i da će se rezultati našeg dobrog rada vidjeti na kraju, bez obzira na to koliko neki žele otežati posao i koliko žele da ne uspijemo, rekao je Štimac.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.