Igor Štimac uoči Belgije: Reprezentacija je svetinja, a moramo tjerati ljude da navijaju za nas

Četvrtak, 10. listopada 2013. 20:38 Napisao/la  SC

- Jeste li razgovarali sa četiri milijuna ljudi, ili ste samo pročitali neke natpise, rekao je Igor Štimac na tvrdnju novinara.

Hrvatska reprezentacija u petak od 18 sati igra kvalifikacijsku utakmicu za SP protiv Belgije. Dan uoči susreta hrvatski izbornik Igor Štimac održao je konferenciju za novinare. Belgijske novinare zanimalo je kako se izbornik nosi s činjenicom da su svi protiv njega.

- Jeste li razgovarali sa četiri milijuna ljudi, ili ste samo pročitali neke natpise, rekao je Igor Štimac na tvrdnju novinara.

- Mi nismo ovdje da razmišljamo tko će doći na stadion, nas zanima rezultat. Volimo govoriti da je reprezentacija svetinja, a moramo tjerati ljude da navijaju za nas, dodao je hrvatski izbornik.

- Nastupit ćemo u sastavu sličnom onome koji je igrao u Bruxellesu. Hrvatsku nije lako pobijediti na domaćem terenu, ali Belgija je odlična momčad, zaključio je Igor Štimac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.