ŠTIMAC O ŠUKERU

Ja pričam previše, a on ne priča ništa!

Ponedjeljak, 19. studenog 2012. 15:48 Napisao/la  SC

Izbornik je opet demantirao da je generale  Gotovinu i Markača pozvao da izvedu početni udarac na utakmici Hrvatska - Srbija

U splitskom hotelu Le Meridien Lav u organizaciji UEFA-e održava se seminar trenera na kojem sudjeluje 120 trenera iz Europe, Azije, Afrike, Sjeverne i Južne Amerike. Kao gosti na seminaru prisustvuju Davor Šuker, Igor Štimac, Ivica Osim, Dejan Savičević. U utorak će trener Hajduka Mišo Krstičević održati pokazni trening za sve sudionike seminara.

Igor Štimac i ovom je prilikom demantirao da je generale Antu Gotovinu i Mladena Markača pozvao da izvedu početni udarac na utakmici između Hrvatske i Srbije, što je izazvalo žučne reakcije službenog Beograda. Oglasio se i predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je kritizirao javne istupe izbornika Štimca i najavio sankcije. Štimac je Šukerovu kritiku prokomentirao u svom stilu:

- Šuker i ja se odlično nadopunjujemo. Ja pričam previše, a on ne priča ništa!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.