Igor Štimac pronašao rješenje, Dejan Lovren debitira na poziciji lijevog braniča!

Petak, 06. rujna 2013. 09:50 Napisao/la  SC

Slaven Bilić posebno će ostati upamćen po Nikoli Pokrivaču na poziciji lijevog braniča u debaklu (1:5) protiv Engleske.

Dejan Lovren trebao bi u utakmici protiv Srbije igrati na lijevom boku! Stoper Southamptona nikada nije igra na toj poziciji:

- U početku je bilo malo čudno, ali je brzo sve sjelo na svoje mjesto. Spreman sam igrati na svakom mjestu, znam što moram raditi, rekao je Lovren za SN.

Mjesto na lijevom boku deficitarno je u reprezentaciji od pamtivijeka. I Štimčev prethodnik često je improvizirao na toj poziciji, Slaven Bilić posebno će ostati upamćen po Nikoli Pokrivaču na poziciji lijevog braniča u debaklu (1:5) protiv Engleske.

Štimac je na poziciji lijevog braniča najviše forsirao Strinića, koji je ozlijeđen, zatim je pokušao s Milićem i sada je na red došao Lovren. Srbija nije Engleska, ali…

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.