IZBORNIK PREKINUO TRAKAVICU

Štimac odlučio pozvati Halilovića za Škotsku

Subota, 04. svibnja 2013. 15:11 Napisao/la  SC

Malo se pretjeralo u veličanju njegovog talenta, kaže Štimac

Alen Halilović nalazi se na popisu izbornika Igora Štimca uoči kvalifikacijske utakmice protiv Škotske.

 

- Halilović  će dobiti pozivnicu za utakmicu sa Škotskom. U stalnom sam kontaktu s Alenom i ocem. Malo se pretjeralo u veličanju njegovog talenta i zato pozdravljam doziranje Krune Jurčića. Halilović je igrao za sve mlade reprezentacije, previše je to za njega. Ako ga se ne odmara, doći će u veliki problem, koji će biti teško sanirati, kaže Štimac za Sportske novosti.

 

Štimac je očigledno odlučio prekinuti medijsko natezanje oko Halilovićeva statusa, 17-godišnji igrač Dinama stalno se seli preko granice: jedan dan igra za Hrvatsku, drugi za BiH…

 

 

- Alen je povećao svoje kapacitete, ali moramo biti svjesni njegovih godina. Alen sazrijeva krupnim koracima i mora iskoristiti ovu priliku da postane reprezentativac Hrvatske,  komentirao je Jurčić najavu izbornika Štimca.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.