Igor Štimac na Marakani: Ne očekujemo dobrodošlicu, došli smo pobijediti!

Četvrtak, 05. rujna 2013. 21:26 Napisao/la  SC

Kada privatno dolazim u Beograd, nemam nikakvo osiguranje, ali ovo je posjet službene naravi. Veliko hvala svima koji su nas ugostili, svi se trude oko nas, kaže Štimac

Igor Štimac obratio se novinarima u srpskoj metropoli gdje u petak igraju Srbija i Hrvatska.

 

 

- Hrvatska u Beogradu ne mora juriti rezulata, nikada ovako rano nismo osigurali drugo mjesto, koje je već zabetonirano. Ovdje smo došli pobijediti. Imam sreću da imam igrače koji iz tjedna u tjedan igraju velike utakmice, u jakim prvenstvima i europskim kupovima, naviknuti smo na velike utakmice i petak je jedna takva. Bez obzira što dosta mojih igrača nije igralo tu i što ne očekujemo dobrodošlicu, kazao je Štimac.

Siniša Mihajlović čestitao je Štimcu rođendan uz želju da mu prisjedne slavlje:

 

- Pobjeda bi mi bila najljepši dar za rođendan, govori Štimac.

Dolazak hrvatske ekspedicije u Beograd prate nezapamćene mjere osiguranja, ali Štimac je navikao mnogo komotnije kretati se ovim gradom tijekom svojih čestih posjeta:

 

- Kada privatno dolazim u Beograd, nemam nikakvo osiguranje, ali ovo je posjet službene naravi. Veliko hvala svima koji su nas ugostili, svi se trude oko nas i pokazuju ono što se za Srbe uvijek znalo, da su sjajni domaćini, rekao je Štimac.

Hrvatska reprezentacija odradila je večernjim satima trening na Marakani. Tijekom treninga iznad stadiona su letjeli helikopteri.

Fotogalerija Pixsell

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.