Igor Štimac: HNS neprestano siluje sve ono što bi nogomet trebalo činiti lijepim

Utorak, 22. rujna 2015. 00:48 Napisao/la  SC

 To dovodi do jedne točke usijanja preko koje dalje neće moći ići, rekao je Štimac za HTV.


Igor Štimac nije odbio za državnu televiziju prokomentirati imenovanje Ante Čačića novim izbornikom. Bivši hrvatski izbornik iz ergele Zdravka Mamića rekao je sljedeće:

- Čestitam Čačiću i ljudima koje je izabrao da rade s njim jer je vrlo bitno za hrvatski nogomet i njegovu tradiciju ono što će oni napraviti u narednim utakmicama i hoće li se plasirati na Europsko prvenstvo. A sve drugo komentirati bilo bi bespredmetno. Sve odluke HNS-a i Izvršnog odbora su postale predmet ismijavanja, radi se o neprestanim silovanjima svega onoga što bi nogomet trebalo činiti lijepim, a ne ovakvim kakvim su ga oni napravili u Hrvatskoj. Nažalost, to dovodi do jedne točke usijanja preko koje dalje neće moći ići, rekao je Štimac za HTV.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.