Igor Bišćan: Ponosan sam, ali bio bih ponosan i da nismo prošli

Utorak, 27. rujna 2022. 21:39 Napisao/la  SC
Igor Bišćan: Ponosan sam, ali bio bih ponosan i da nismo prošli

Hrvatska U-21reprezentacija plasirala se na EP 2023 nakon što je uzvratu dokvalifikacija bolje izvodila jedanaesterce od Danske, utakmica u Vejleu završila je isto za domaćine (2:1) kao utakmicu u Puli.

- Čestitam mojim momcima na pobjedi. Ovo je trajalo koliko je moglo trajati, drama je bila na vrhuncu, ali dečki su karakterom pokazali borbu za dres reprezentacije. Kvaliteta nije bila upitna. Otvorili smo loše, morali smo hvatati protivnika i okrenuti, odreagirali smo na pravi način. Kapa dečkima do poda, ostvarili smo ogroman uspjeh. Ponosan sam, bio bih ponosan i da nismo prošli, jer bili smo dobri kroz cijele kvalifikacije. Spremit ćemo se za Eruo, ali prvo ćemo proslaviti. Zaslužili smo to. Dečki su tu da svatko da svoj doprinos. To smo naglašavali uvijek i to ne može biti drugačije. Svi su dali svoj obol. Da sad ne ulazim u neke stvari, ovoj momčadi je falilo puno igrača koji su izgurali kvalifikacije. Nismo se žalili nego smo ostvarili cilj. U idućim danima bit ćemo još sretniji nego danas, trebamo se odmoriti, trebamo biti zdravi, jaki mentalno i duhom, pa ćemo imati što za reći na Euru, kazao je izbornik Igor Bišćan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.