Igor Bišćan: Hoću uživati u ovome sa svojim dečkima i stožerom!

Srijeda, 31. ožujka 2021. 20:57 Napisao/la  SC
Igor Bišćan
Igor Bišćan

Igor Bišćan ulazi u anale hrvatskog nogometa kao prvi izbornik koji je ostvario jedinu pobjedu u završnicama U-21 Europskih prvenstava, koja je na kraju bila dostatna za plasman u završnicu:

- Bilo je dramatično, uzbudljivo, emotivno, čudesno, svi smo jako sretni, ma presretni! Nekako sam imao osjećaj prema kraju utakmice da neće to baš samo tako proći, da su dečki zaslužili taj prolaz, jer su svojim ponašanjem, pristupom i željom to isprovocirali. A prilika je došla kako je došla, ha, ha...! Domagoj je napravio potez za pamćenje i odveo nas u četvrtfinale EURA! Ma presretan sam, toliko sam sretan zbog svih nas. Pripremali smo se u dosta teškim okonostima, i na kraju smo u zadnjim minutama uspjeli, s tri boda smo se plasirali u četvrtfinale. Nemam riječi, kazao je Bišćan za HTV.

Izbornik nije htio razgovarati o utakmici protiv Španjolske, koja se igra 31. svibnja:

- Oni su uvijek favoriti i neće biti jednostavno, ali ne želim sad uopće o njima razmišljati! Hoću uživati u ovome, na putu doma, sa svojim dečkima i stožerom. Bit će vremena za Španjolce, sad treba proslaviti kako spada, zaključio je Bišćan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.