Hrvatska U-21 reprezentacija petardom počela kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Utorak, 13. kolovoza 2013. 21:59 Napisao/la  SC

Utakmica 1. kola: Lihtenštajn - Hrvatska 0:5

Niko Kovač ostvario je prvu pobjedu u kvalifikacijama za EP, U-21 reprezentacija pobijedila je Lihtenštajn rezultatom 5:0. Strijelci su bili Brozović (23, 56), Petković (62), Mišić (67) i Zimmermann (76, ag).

- Željeli smo što prije zabiti prvi gol, vidjeli smo koliko se Latvija namučila s Lihtenštajnom u prvoj utakmici. Nismo bili raspoloženi, kako smo očekivali, previše smo griješili i nisam mogao biti zadovoljan, makar smo poveli. Lihtenštajn nas je nekim protunapadom mogao dovesti u probleme. Nakon izgubljene lopte, bili smo slabi u povratnoj trci, tko zna što bi bilo da je Lihtenštajn imao bržeg igrača. U drugom poluvremenu okrenuli smo priču, a ulaskom Oršića bilo je i više aktivnosti. Znali smo da će protivnik fizički pasti. Vrlo sam zadovoljan igračima koji su ušli u igru i na kraju mislim da je rezultat sasvim zaslužen, da smo u kvalifikacije krenuli važnom pobjedom i nadam se da ćemo nastaviti tim putem, rekao je Kovač

HRVATSKA: Zelenika - Mikanović, Bubnjić, Datković, Vrsaljko - Mišić, Radošević, Šitum - Miličević, Brozović - Petković


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.