Hrvatska reprezentacija otputovala na Maltu, Milan Badelj umjesto Luke Modrića

Ponedjeljak, 12. listopada 2015. 14:20 Napisao/la  SC

 Momčad je u dobrom raspoloženju. Nama jedino igraju tri boda i siguran sam da će momčad odreagirati na način koji će biti dostatan za ostvarenje tog cilja, kaže Čačić


Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je na Maltu, gdje u utorak igra posljednju utakmicu u kvalifikacijama za EP. Pobjeda protiv Malte se podrazumjeva, posebno nakon sjajne igre protiv Bugarske, ali u tom slučaju sudbina Hrvatske ovisi o Italiji. U utorak u Rimu talijanska reprezentacije mora pobijediti Norvešku da bi se Hrvatska izravno plasirala u završnicu EP-a.

Atmosfera u reprezentaciji poremećena je ozljedom Luke Modrića, koji neće igrati protiv Malte. Modrić je otputovao na Maltu umjesto u Madrid što dovoljno govori o homogenosti momčadi:

- Želim vidjeti koji su igrači energetski sposobni krenuti od početka. Na Luku Modrića nećemo moći računati, iako je s nama, a na njegovoj će poziciji početi Milan Badelj, kaže Ante Čačić.

Što se tiče utakmice protiv Malte, Čačić kaže sljedeće:

- Momčad je u dobrom raspoloženju. Nama jedino igraju tri boda i siguran sam da će momčad odreagirati na način koji će biti dostatan za ostvarenje tog cilja. Osim gole činjenice da je Italija kvalitetnija od Norveške, za očekivati je da neće posrnuti kod kuće. U tom slučaju će biti i naš saveznik u ostvarenju cilja, izravnog plasmana na Europsko prvenstvo, rekao je Čačić koji ne može računati ni na ozlijeđenog Marija Mandžukića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.