Hrvatska reprezentacija iskazala kronični problem, vatreni nemaju klasičnog strijelca

Nedjelja, 26. ožujka 2023. 09:54 Napisao/la  Toni Bilić
Velšani neočekivano slavili na Poljudu
Velšani neočekivano slavili na Poljudu

Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela pobijediti Wales na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, koje će se održati 2004. godine u Njemačkoj.

Vatreni su primili zgoditak u 93. minuti na jedini način kojim su gosti mogli doći do poravnanja: nakon prekida, ubačaja iz auta.

Broadhead se najbolje snašao u gužvi pred vratima Livakovića, ubacio je loptu u mrežu i šokirao punu poljudsku ljepoticu.

Izabranici izbornika Zlatka Dalića nisu blistali, ali odigrali su dobru utakmicu, posebice u prvom dijelu kada su zabili gol, strijelac je bio Kramarić.

Upravo je strijelac jedinog gola za vatrene iskazao veliku sebičnost, kada nije loptu dodao Perišiću, koji se nalazio u puno boljoj situaciji za pogodak.

Svoje razočarenje tim potezom iskazao je Dalić na presici poslije utakmice.

Pokušavali su Modrić i društvo sve što su mogli, najveću prigodu nije iskoristio Kovačić na početku drugog dijela, kada je sam sa nekih 7-8 metara pucao preko gola.

I na ovoj utakmici hrvatska reprezentacija iskazala je problem koji muči izbornika, vatreni nemaju klasičnog strijelca.

Nakon Livajina izlaska na travnjak je ušao debitant Musa, koji je očito bio pod dojmom debija, nije se snašao.

Neodlučni ishod je šok, ali kao što je rekao Dalić, nije nikakva tragedija.

Tek je početak kvalifikacijskog ciklusa.

Već u utorak Hrvatska gostuje u Turskoj, igra se izuzetno važna utakmica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.