U-21 KVALIFIKACIJE ZA EP 2023 Hrvatska reprezentacija danas u Danskoj brani minimalnu prednost iz prve utakmice doigravanja odigranoj u Puli

Utorak, 27. rujna 2022. 10:38 Napisao/la  SC

U preostalim uzvratnim utakmicama igraju Ukrajina - Slovačka (2:3), Češka - Island (2:1) i Izrael - Republika Irska (1:1)

Trening u Vejleu
Trening u Vejleu

U-21 hrvatska reprezentacija danas (18, MAXSport1) igra uzvratnu utakmicu doigravanja za plasman na EP 2023. godine, igrači Igora Bišćana u Vejleu brane prednost (2:1) iz prve utakmice odigrane u Puli.

- Pokazali smo da možemo igrati s njima i čvrsto vjerujemo da ćemo se na kraju plasirati na Europsko prvenstvo, što i stvarno zaslužujemo. U prvoj utakmici dobro smo stajali u bloku, dobro smo se kretali i čekali svoju šansu iz protunapada, jer Danska ostavlja puno prostora s obzirom da im krila stoje visoko. Ne trebamo srljati, imamo dobar rezultat, što ne znači da se idemo samo braniti. Mislim da možemo napraviti puno toga, rekao je Dominik Kotarski za stranicu HNS-a.

- Zadovoljan sam prvom utakmicom, malo sam imao tremu zbog debija, no kako je utakmica odmicala, sve sam se više opuštao. Danci su baš jako čvrsta momčad, bila je baš jako teška utakmica, što smo znali i u pripremi. Očekujemo jednako težak uzvrat, pripremamo se i na to. Danska mora loviti rezultat i nadamo se da će ostaviti prostor kao i u prvom dvoboju, te da ćemo iskoristiti šanse koje nam se otvore, dodao je Michele Šego.

U prvoj utakmici hrvatska reprezentacija stekla je prednost zahvaljujući boljoj igri u prvom dijelu utakmice, u nastavku su Danci pokazali zašto su u skupini s Belgijom ostali na drugoj poziciji zbog slabije gol-razlike.

Riječ je o fizički moćnoj momčadi, koja je u drugom poluvremenu dominirala u duel-igri što je bila jasna poruka uoči uzvratne utakmice.

U preostalim uzvratnim utakmicama igraju Ukrajina - Slovačka (2:3), Češka - Island (2:1) i Izrael - Republika Irska (1:1).

U zagradama su rezultati prvih utakmica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.