Hrvatska nogometna reprezentacija zadržala 19. mjesto na najnovijoj ljestvici FIFA-e

Četvrtak, 12. ožujka 2015. 12:01 Napisao/la  SC

Italija, s kojom Hrvatska dijeli prvo mjesto u skupini H kvalifikacija za odlazak na EURO 2016. godine u Francuskoj, ponovno je ušla među deset najboljih, preskočivši Španjolsku i Švicarsku. 

Hrvatska nogometna reprezentacija zadržala je 19. mjesto na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici. Izabranici Nike Kovača imaju 963 boda, osamnaest više u odnosu na prošli mjesec, ali to im nije donijelo pomak. Prvo mjesto zadržao je svjetski prvak Njemačka sa 1770 bodova ispred doprvaka Argentine sa 1577, dok je treća Kolumbija sa 1499. Italija, s kojom Hrvatska dijeli prvo mjesto u skupini H kvalifikacija za odlazak na EURO 2016. godine u Francuskoj, ponovno je ušla među deset najboljih, preskočivši Španjolsku i Švicarsku. Norveška, koja 28. ožujka gostuje u Zagrebu, zauzima 70. poziciju. Bugarska je 71., Azerbajdžan 139, a Malta 145.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.