Hrvatska u polufinalu Lige nacija igra protiv domaćina završnice natjecanja

Srijeda, 25. siječnja 2023. 11:27 Napisao/la  SC

Ne treba se previše osvrtati na nastupe u Kataru budući da će u lipnju sve reprezentacije biti u potpuno drugačijem tonusu

Hrvatska u polufinalu Lige nacija igra protiv domaćina završnice natjecanja

Hrvatska nogometna reprezentacija u polufinalu Lige nacija igra protiv Nizozemske!

Odlukom ždrijeba, u drugom polufinalu sastaju se Španjolska i Italija.

Hrvatska i Nizozemske igraju 14. lipnja od 20.45 sati u Rotterdamu, dan kasnije Italija i Španjolska igraju u Enschedeu.

Pobjednici polufinalnih susreta u finalu igraju 18. lipnja u Rotterdamu, utakmica za treće mjesto igra se 18. lipnja u Enschedeu.

Iako u završnici Lige nacija nema favorita, dojam je da hrvatskoj reprezentaciji ipak više odgovara u polufinalu igrati protiv domaćina nego protiv Španjolske ili Italije.

Nizozemska je na SP 2023 isto kao Hrvatska ispala od Argentine, Nizozemci su ispali u četvrtfinalu nakon jedanaesteraca.

Utakmica je bila posebno zanimljiva budući da se Nizozemska vratila u utakmicu nakon što je Argentina vodila 2:0.

Ali, ne treba se previše osvrtati na nastupe u Kataru budući da će u lipnju sve reprezentacije biti u potpuno drugačijem tonusu nego što su bile krajem prošle godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.