HRVATSKA - MEKSIKO (22) Luka Modrić: Dobro je što moramo igrati na pobjedu!

Ponedjeljak, 23. lipnja 2014. 04:09 Napisao/la  P. M.

Meksiko je jako dobra momčad, igra izravan nogomet, ali vjerujem da smo i pojedinačno i momčadski bolji od njih te da ćemo to i pokazati, rekao je veznjak madridskog Reala i hrvatske reprezentacije

Na posljednjem druženju s novinarima u Recifeu, nakon odrađenog službenog treninga uz izbornik Niku Kovača sjeo je i Luka Modrić. Prje nepunih mjesec dana zadarski se veznjak okitio titulom europskog klupskog prvaka u velikom finalu u Lisabonu. Njegov je Real Madrid došao do desete osvojene titule u Ligi prvaka, a kaže, sada je spreman za veliki korak naprijed za reprezentacijom. Za takvo što trebat će najprije pobijediti Meksiko u susret trećeg kola skupine A na Svjetskom prvenstvu. To bi slavlje promoviralo vatrene među šesnaest najboljih reprezentacija svijeta, a Modriću i društvu dala novi polet za nastavak turnira. Ne treba stoga ni pitati momke o motivaciji pred još jedan povijesni susret.

- Naravno da smo motivirani, pogotovo zato što smo na posljednjem Europskom prvenstvu odigrali jako dobro i nedostajalo nam je malo sreće da prođemo skupinu s kasnijim finalistima. Na ovom Svjetskom prvenstvu želimo korak dalje, ova reprezentacija ima kvalitetu i to može. Sve je na nama, moramo odigrati što bolje i siguran sam da ćemo biti pravi. Vjerujem u pozitivan ishod, rekao je Modrić.

Poput izbornika, i Modrić je ustvrdio kako je Meksiko kvalitetna momčad, ali i naglasio da se u tom dvoboju nešto mora pitati i Vatrene.

- Meksiko je jako dobra momčad, igra izravan nogomet, ali vjerujem da smo i pojedinačno i momčadski bolji od njih te da ćemo to i pokazati. Dobro je što moramo igrati na pobjedu, to je jedina opcija. Za sve postoji prvi put, siguran sam da ćemo naći način ne razbraniti njihovog vratara i postići im pogodak. Nije bitno tko će zabiti, bitno je da ostvarimo svoj cilj. Zasigurno ne očekujemo poraz, a naša želja nije bez pokrića. Imamo zašto vjerovati u pobjedu, govoir Modrić.

Hrvatska i Meksiko svoj susret u Recifeu počet će u 22 sata. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.