Hrvatska - Island: Zanimanje gledatelja ni približno nije adekvatno važnosti utakmice

Ponedjeljak, 18. studenog 2013. 21:12 Napisao/la  SC

Županijski savezi dobili su uobičajenu kvotu ulaznica

Prema neslužbenim podacima dan prije uzvratne utakmice doigravanja između Hrvatske i Islanda prodano je oko 13 tisuća ulaznica. Daleko manje od očekivanog i priželjkivanog! U utorak će sigurno biti prodano dovoljno karata da tribine budu solidno popunjene. Island nije atraktivan protivnik, ali zanimanje ni približno nije adekvatno važnosti utakmice.

Na konferenciji za novinare izborniku Niku Kovaču novinar Al Jazeere prezentirao je anketu prema kojoj ljudi baš nisu bili zainteresirani za dolazak na stadion:

- Ja osobno mislim da ste krive ljude pitali. Daj Bože da vrijeme bude dobro, ali imat ćemo u svakom slučaju 25.000 navijača koji će nas bodriti. Uvjeren sam i da će moja momčad slaviti, a što ima ljepše za navijača nego biti na stadionu i slaviti skupa s nama plasman na SP,  rekao je Kovač.

U HNS-u tvrde da ni jedna ulaznica nije darovana, županijski savezi dobili su uobičajenu kvotu ulaznica. Ukupno oko 3 tisuće ulaznica.

Za utorak poslijepodne najavljena je kiša, što bi također moglo utjecati na posjetu s obzirom da stadion nije natkriven.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.