Hrvatska ostala na devetom mjestu FIFA-ine ljestvice, Belgija na 40. mjestu

Srijeda, 05. rujna 2012. 11:10 Napisao/la  SC

Od hrvatskih protivnika u kvalifikacijama za SP 2014. godine, Belgija je na 40. mjestu, Srbija zauzima 42. poziciju, Wales je 45., Škotska 47. a Makedonija 97. reprezentacija svijeta

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je na devetom mjestu na najnovijoj ljestvici FIFA-e za mjesec rujan. Kockastima tako nije previše naštetio poraz u prijateljskom ogledu u Splitu protiv Švicarske.

Ljestvicu najboljih svjetskih reprezentacija i dalje predvodi Španjolska, slijede Njemačka i Engleska. Jedina promjena unutar prvih deset je zamjena mjesta Portugala i Urugvaja, Portugal je skočio na četvrto mjesto, dok je Urugvaj sada peti.

Od hrvatskih protivnika u kvalifikacijama za SP 2014. godine, Belgija je na 40. mjestu, Srbija zauzima 42. poziciju, Wales je 45., Škotska 47. a Makedonija 97. reprezentacija svijeta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.