Hrvatska nogometna reprezentacija ostala na 10. mjestu FIFA-ine ljestvice, Španjolska i dalje prva

Četvrtak, 17. siječnja 2013. 15:03 Napisao/la  SC

Budući da tijekom prosinca nije bilo međunarodnih utakmica među prvih deset reprezentacija svijeta nema nikakvih promjena. Prvo mjesto i dalje drže Španjolci, slijede Njemačka, Argentina, Italija, Kolumbija, Engleska, Portugal, Nizozemska i Rusija

Hrvatska nogometna reprezentacija zadržala je 10. mjesto na FIFA-inoj ljestvici najboljih nogometnih selekcija svijeta, dok prvo mjesto i dalje drže aktualni svjetski i europski prvaci Španjolci.

Budući da tijekom prosinca nije bilo međunarodnih utakmica među prvih deset reprezentacija svijeta nema nikakvih promjena. Drugo mjesto iza furije drži Njemačka, slijede Argentina, Italija, Kolumbija, Engleska, Portugal, Nizozemska i Rusija.

Od hrvatskih protivnika u kvalifikacijama za SP 2014. najbolje je plasirana Belgija na 20. mjestu. Belgijci su u odnosu na prošli mjesec napredovali za jedno mjesto. Za jedno mjesto je skočila i Srbija, koja je trenutačno 37. selekcija svijeta. Škotska je napredovala za tri mjesta i sada se nalazi na 69. poziciji, Makedonija je bolja za jedno mjesto i sada je 80., dok se Wales sa 82. popeo na 81. poziciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.