HRVATSKA - CIPAR (20) Andrej Kramarić debitira, ozljede Rakitića i Jelavića diktiraju Kovačev sastav

Četvrtak, 04. rujna 2014. 13:02 Napisao/la  P. M.

Rijeka će tako, nakon Mate Maleša koji je krenuo u prijateljskom ogledu protiv Švicarske uoči Svjetskog prvenstva ponovno imati igrača u početnih jedanaest hrvatske reprezentacije

Ivan Rakitić u srijedu navečer na treningu hrvatskih reprezentativaca u Puli osjetio je bol u kvadricepsu pa neće nastupiti u prijateljskom dvoboju protiv Cipra koji se na travnjaku Alda Drosine igra od 20 sati. Uz njega, u rubrici 'ozljeđeni' svoje je mjesto našao i Nikica Jelavić. Napadača Hull Cityja odlično je ove sezone krenulo u Premiershipu, no zateže ga aduktor pa će u paru s Rakitićem svoje mjesto pronaći na tribinama novog pulskog zdanja. 

Sve bi to u prvu postavu trebalo instalirati Rijekinog dragulja Andreja Kramarića. U formaciji 4-2-3-1 svoje će mjesto Kramarić naći na prirodnoj poziciji povučenlog napadača, iza leđa Marija Mandžukića, dok bi umjesto Rakitića na poziciji zadnjeg veznog u paru s Modrićem mogao Marcelo Brozović. Na klupi će biti svi pozvani igrači osim ozljeđenog dvojca, a šestorica će dobiti priliku u drugom poluvremenu.

Rijeka će tako, nakon Mate Maleša koji je krenuo u prijateljskom ogledu protiv Švicarske uoči Svjetskog prvenstva ponovno imati igrača u početnih jedanaest hrvatske reprezentacije. Kramarić, udarna igla napada Rijeke i najbolji strijelac MAXtv Prve lige to je svakako, zaslužio.

Vjerovatnih 11 protiv Cipra: Subašić - Strinić, Lovren, Ćorluka, Srna - Brozović, Modrić - Kovačić, Kramarić, Halilović - Mandžukić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.