Hoće li Andrej Kramarić protiv Češke igrati na istom mjestu kao protiv Engleske?!

Ponedjeljak, 14. lipnja 2021. 15:41 Napisao/la  Igor Vranić

Kada se treneri žele riješiti nekoga igrača, u pravilu koriste jedan od najstarijih trikova: postave igrača na neprirodnu poziciju u momčad i sačekaju da priroda posla učini svoje

Hoće li Andrej Kramarić protiv Češke igrati na istom mjestu kao protiv Engleske?!

Andrej Kramarić definitivno ima čudan status u reprezentaciji, daleko najučinkovitiji napadač u ligama petice protiv Engleske je igrao na mjestu bočnog napadača:

- Volio bih vidjeti trenera koji će doći na Wembley i neće dati igračima zadatak u fazi obrane. Andrej je imao u fazi obrane zadatak na desnoj strani zatvoriti Trippiera, a u fazi napada je imao punu slobodu. Čim se lopta osvojila, imao je punu slobodu da uđe u sredinu i da mu tako bude što lakše sa strane primiti loptu, što je on i pokušavao. Zadovoljan sam kako je odigrao fazu obrane, pomogao je Vrsaljku, a u fazi napada uloga mu je bila da uđe u međuprostor, ali to nije lako protiv najboljih igrača. On je po meni odigrao dobro, kaže Zlatko Dalić.

Inače, kada se treneri žele riješiti nekoga igrača, u pravilu koriste jedan od najstarijih trikova.

Postave igrača na neprirodnu poziciju u momčad i sačekaju da priroda posla učini svoje!

Ako u konkretnom slučaju nije tako, onda će Kramarić protiv Češke opet igrati na istom mjestu kao protiv Engleske!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.