LIJEPA GESTA

HNS daruje dres ozlijeđenom redaru

Subota, 25. lipnja 2016. 11:15 Napisao/la  SC

Svi igrači su se potpisali na dres za redara Abdela Issaouija

Hrvatski nogometni savez poklonit će dres s potpisima svih reprezentativaca Abdelu Issaouiju, redaru koji je lakše ozlijeđen pirotehničkom napravom tijekom susreta Hrvatske i Češke u drugom kolu Eura.

Svi reprezentativci potpisali su se na dres koji će biti dostavljen redaru koji je lakše stradao prilikom incidenta kojeg su napravili hrvatski huligani na utakmici protiv Češke.

- Izuzetno nam je žao što je došlo do takve situacije te se i ovim putem ispričavamo g. Issaouiju zbog ponašanja huligana koji nisu navijači hrvatske reprezentacije. Ovaj dres ne predstavlja takve, on predstavlja Hrvatsku, našu sjajnu reprezentaciju i naš nogomet pa vjerujem da će g. Issaouiju dres biti lijepa uspomena na ovaj Euro, a ne na nesretni incident, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.