EURO Poljaci slave povijesni uspjeh i strahuju od Hrvatske u četvrtfinalu

Subota, 25. lipnja 2016. 18:41 Napisao/la  SC

Iako igrači to ne žele reći, nakon grupne faze nema nikakve sumnje - lakše bi nam bilo protiv Portugala. I Portugal i Hrvatska imaju velike igrače, ali Hrvati za razliku od Portugala imaju i veliku momčad. Rezultat toga je i osvajanje skupine i pobjeda protiv branitelja naslova Španjolske, dok Portugal koji ovisi o jednom igraču još nikog nije pobijedio


Poljska je nakon jedanaesteraca izbacila Švicarsku i prvi put u svojoj povijesti plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva gdje može igrati protiv Hrvatske ili Portugala.
 
- Srećom, sačuvali smo živce kada je bilo najpotrebnije. Bili smo bolji u prvom dijelu, a Švicarci u drugom. U produžecima su nas hvatali grčevi, ali smo izdržali, rekao je nakon utakmice Lukasz Piszczek.
 
Strijelac Jakub Blaszczykowski otkriva da se Poljska nema namjeru zaustaviti samo na četvrtfinalu.

- Moj gol? Najvažnije je da momčad pobjeđuje, tada sam najsretniji. Četvrtfinale je veliki uspjeh, ali nitko u svlačionici se na njemu ne misli zaustaviti, kaže Blaszczykowski.
 
Poljski igrači nisu željeli otkriti protiv koga bi voljeli igrati za plasman u polufinale, no Gazeta Wyborcza piše: Iako igrači to ne žele reći, nakon grupne faze nema nikakve sumnje - lakše bi nam bilo protiv Portugala. I Portugal i Hrvatska imaju velike igrače, ali Hrvati za razliku od Portugala imaju i veliku momčad. Rezultat toga je i osvajanje skupine i pobjeda protiv branitelja naslova Španjolske, dok Portugal koji ovisi o jednom igraču još nikog nije pobijedio.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.