EUROPSKO PRVENSTVO (U-17)

Hrvatska pobijedila Ukrajinu i ostala bez polufinala

Subota, 11. svibnja 2013. 21:20 Napisao/la  SC

Ukrajina - Hrvatska 1:2. Hrvatska je ostala bez polufinala zbog remija Rusije i Italije (1:1) koji je odgovarao objema reprezentacijama

EP (U-17)

UKRAJINA - HRVATSKA 1:2

Stadion Zlate Moravce. Sudac:: Anastasios Sidiropoulos (Grčka).

Strijelci: 1:0 Tsygankov (17'), 1:1 Halilović (40'-11m), 1:2 Murić (71').

Žuti kartoni: Soldatenko, Kuksenko, Makohon, Vachiberadze (Ukrajina), Vojković.

Crveni karton: Mamić (drugi žuti, 79').

UKRAJINA: Soldatenko, Osman, Lukyanchuk, Zinchenko, Luchkevych, Kusenko, Makohon, Vachiberadze, Tsygankov, Knysh (od 76' Ardelyan), Tretyakov (od 41' Boryachuk).

HRVATSKA: Marić. Mamić, Ćaleta-Car, Prce, Šunjić, Bašić, Roguljić (od 46' Stolnik), Halilović, Vojković (od 63' Fiolić), Brodić, Murić.

Nogometaši Hrvatske pobijedili su Ukrajinu 2:1 u trećem kolu skupine B Europskog prvenstva do 17 godina, ali nisu izborili polufinale budući da su u drugoj utakmici Rusija i Italija odigrale 1:1, rezultat koji je odgovarao objema reprezentacijama.

Na kraju se stvorio krug Rusija, Italija i Hrvatska s pet bodova, a dalje su prošle Italija i Rusija jer su u međusobnom ogledu postigle pogodak, dok je Hrvatska protiv obje reprezentacije odigrala 0:0.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.