Dejan Lovren o Čačiću: Da si ne lažemo, u Budimpešti mi je pao mrak na oči!

Nedjelja, 10. travnja 2016. 11:51 Napisao/la  SC

Ne želim ispasti bahat, arogantan ili ne znam što, međutim Čačić mi je rekao da ću dobiti 45 minuta, a onda to nisam dobio, kaže Lovren


Dejan Lovren objasnio je što se dogodili u Budimpešti, kada je stoper Liverpoola demonstrativno sjeo na klupu nakon kraćeg zagrijavanja, a izbornik Ante Čačić izjavio da je Lovren sam sebe udaljio od reprezentacije:

- Meni je rečeno da ću u Budimpešti igrati drugo poluvrijeme. Bio sam spreman ući u igru. Uostalom, izbornik je kazao da će svi dobiti priliku, da svakoga želi vidjeti u obje utakmice. Na kraju nisam dobio priliku. Da si ne lažemo, pao mi je mrak na oči. A, recimo, ušao je Darijo Srna koji je sam rekao Čačiću dva sata prije utakmice da ne može, ali da će biti na klupi. Ne želim ispasti bahat, arogantan ili ne znam što, međutim Čačić mi je rekao da ću dobiti 45 minuta, a onda to nisam dobio. Sad ću vam kazati još jedan podatak. Ćorluka i ja nismo igrali skupa u sustavu s četiri iza. Igrali smo u Osijeku s tri odozada, nismo bili uigrani, što je logično, u onom blatu nismo ni mogli bolje. Ako me želiš uigravati, onda me trebaš odmah uigravati, a ne u zadnje dvije utakmice pred Euro. Pretpostavljam da ćemo igrati s četiri otraga na Euru, pa onda mislim kako logično razmišljam da se to treba uigravati. Kako ću se pokazati u 3-5-2 kad se ne sjećam kad sam to igrao, kazao je Lovren za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.