Darijo Srna, Joe Šimunić i Stipe Pletikosa postali vlasnici dresova s brojem 100

Srijeda, 20. ožujka 2013. 16:34 Napisao/la  SC

Prigodne darove slavljenicima uručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker, te Dubravko Šimenc i Damir Škaro u ime Kluba olimpijaca

Darijo Srna, Joe Šimunić i Stie Pletikosa službeno su postali članovi Kluba 100. Trojica reprezentativaca odjenuli su protiv S. Koreje dresove reprezentacije po stoti što je bio povod za darivanje.

Prigodne darove uručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker, te Dubravko Šimenc i Damir Škaro u ime Kluba olimpijaca

- Hvala svim trenerima od Neretve do Otta Barića, Novoselca i tako dalje. Žao mi je što me Ćiro nije trenirao, ali ima vremena. Ovo je prekrasan osjećaj. Mala smo država, dali smo puno velikh utakmica, veselili smo se, a želimo i u petak. Respektiramo ih, nismo odgojeni da kažemo da ćemo ih zgaziti, ali idemo na pobjedu za sve ljude u Hrvatskoj i izvan nje, objasnio je kapetan Srna, dok je Pletikosa šaljivo konstatirao:

- Nadam se da je ovo jedan lijep početak karijere za Šimunića.

Kada je Srna izrazio žaljenje što ga nikada nije trenirao Ćiro Blažević, Štimac je samo dometnuo:

- Nikada nije kasno!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.