LIJEPA GESTA

Srna donirao djeci Donjecka 20 tona mandarina

Srijeda, 12. studenog 2014. 12:20 Napisao/la  SC

- Ovo je dar od srca. Uvijek ću podržati one kojima treba pomoć, ustvrdio je Srna

Darijo Srna, kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije, donirao je 20 tona mandarina iz Hrvatse djeci iz Donjecka.

- Dvadeset tona mandarina bit će podijeljeno djeci. Želim zahvaliti svima koji su nam pomogli u realizaciji ove ideje. Hvala zaposlenicima u klubu.  Dok sam kao dijete odrastao u Hrvatskoj prošao sam kroz razdoblja kada sam trebao pomoć. Vrlo je važno da pomoći ljudima u ovoj situaciji. Donbas i Donjeck dali su mi puno. Ove mandarine samo su mali dar. Jako poštujem Donjeck. To je moj grad u kojem sam poveo 11 godina i tu sam sazrio kao nogometaš, ali kao i osoba. Moj roditelji, ali i Šahtar naučili su me da u teškim situacijama uvijek treba pomoći ljudima. To je moj životni moto, rekao je Darijo Srna.

- Ideja se pojavila već prije puno vremena. Zamolio sam pomoć oko prijevoza mandarina iz Hrvatske u Donjeck. Nisam to napravio da bi netko rekao: Bravo Darijo! Ovo je dar od srca. Uvijek ću podržati one kojima treba pomoć, ustvrdio je Srna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.