ZBOG POZIVA SAMMIRU

Danijel Pranjić rekao zbogom reprezentaciji

Petak, 28. rujna 2012. 00:02 Napisao/la  SC

- Odluka se u meni kuhala zbog nezadovoljstva svime što se događa u reprezentaciji, rekao je Pranjić za SN

Danijel Pranjić oprostio se od reprezentacije! Prema pisanju Sportskih novosti Pranjić se na ovaj potez odlučio nakon što je Igor Štimac pozvao Samira u reprezentaciju preko čega Pranjić nije mogao prijeći. Iako je nogometaš Sportinga ustvrdio da nema ništa protiv poziva igraču Dinama, nije mogao prijeći preko načina na koji je tretiran.

- Previše toga nije štimalo i događale su se čudne stvari. Izbornik me nije pozvao na prošle utakmice, nisam dobio nikakvo objašnjenje. Dva dana prije utakmice s Makedonijom smo razgovarali o perspektivi odnosno na kojoj bi poziciji mogao pomoći reprezentacije, izjavio je Danijel Pranjić za Sportske novosti.

- Rekao sam sam sebi tada - ako pozovu Sammira, to će biti točka na kojoj ću prelomiti odluku koja se u meni kuha zbog nezadovoljstva svime što se događa u reprezentaciji - rekao je Pranjić za Sportske novosti.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.