ALEN BOKŠIĆ PORUČIO

Sammir mora pokazati je li svjetska klasa

Četvrtak, 27. rujna 2012. 15:27 Napisao/la  Z. G.

Sammir je sad u prilici pokazati svima nama da je u stanju igrati na višoj razini, rekao je Bokšić

Alen Bokšić, asistent izbornika Igora Štimca, prije dvadesetak je dana javno prozvao Sammira da mora pola godine igrati u vrhunskoj formi kako bi dobio poziv u reprezentaciju. Takve kriterije nije ponudio za ostale igrače. Što kaže sad?

- Sammir je iznimno kvalitetan nogometaš. On je sad u prilici pokazati svima nama da je u stanju igrati na višoj razini, mislimo da nam može obogatiti igru u fazi napada. Sammir mora pokazati je li svjetska klasa ili samo nacionalna, naglasio je Bokšić.

Njegov kolega iz stručnog stožera reprezentacije, Krunoslav Jurčić, naglasio je da mu je drago što se popis kandidata stabilizirao i što se mijenjaju samo jedan ili dvojica igrača. Među novim je regrutima, dakle, i Sammir, kojega je Jurčić u dva mandata trenirao u Dinamu.

- Uvijek sam isticao Sammirove nogometne kvalitete, on nam i te kako može pomoći..

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.