ARMADA BOJKOTIRALA UTAKMICU

Utakmica na Kantridi privukla samo 4.000 gledatelja

Srijeda, 14. studenog 2012. 18:23 Napisao/la  L. V.

Posjeta je bila manja od prosječne posjete na utakmicama Rijeke ove sezone

Iako su iz Hrvatskog nogometnog saveza (HNS)  utakmicu najavili kao Dan hrvatskog nogometa, taj entuzijazam nije podijelila i riječka publika, koja nije pohrlila na tribine stadiona na Kantridi. Dvoboj je privukao oko četiri tisuće gledatelja što je manje od prosječne posjećenosti domaćih utakmica Rijeke ove sezone.

Najslabije je bio popunjen Zapad na kojem je bilo samo oko 200-tinjak ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu. Armada je već ranije brojnim transparentima diljem Rijeke pokazala što misli o vodstvu krovne organizacije hrvatskog nogometa, pa je bojkot revijalne utakmice u neku ruku bio i očekivan. Navijači Rijeke su se umjesto na tribinu Zapad smjestili na terasi ugostiteljskog objekta u sklopu atletske dvorane, izvjesivši sredinom prvoga poluvremena dva transparenta na kojima je pisalo: 

"Reprezentacija nekada ponos nacije, sada štit za vaše malverzacije" i "Revijalne utakmice igrajte na facebooku, ne omalovažavajte našu Kantridu!"

Na tribinama je bilo izvješeno tek nekoliko hrvatskih zastava i tek pokoji navijački transparent. Navijalo se samo na Istoku, a i ti su povici bili uglavnom usmjereni kontra HNS-a.

 Poluprazne tribine na Kantridi /Foto Sandro Donda

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.