Slaven Bilić odradio radni sastanak sa skautima, koji će "snimati" protivnike Hrvatske

Četvrtak, 17. svibnja 2012. 16:01 Napisao/la  SC

Ulogu "snimatelja" uoči nadolazećih ispita odradit će Ivo Šušak, Goran Vučević, Kruno Jurčić, Gordon Ciprić i Dejan Računica

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić u četvrtak je odradio radni sastanak s petoricom skauta koji će pratiti utakmice drugih reprezentacija, aktualnih i potencijalnih protivnika "kockastih". Ulogu "snimatelja" uoči nadolazećih ispita odradit će Ivo Šušak, Goran Vučević, Kruno Jurčić, Gordon Ciprić i Dejan Računica. 

- Još od drugog mjeseca Vučević prati Španjolsku i pratiti će ih na pripremama, kao i dvije utakmice koje igraju na EURO-u prije nas. Jurčić prati Talijane, Ciprić Irce. Računica i Šušak pratiti će Švedsku, odnosno Ukrajinu. Kad počne EURO, Ciprić će se prebaciti na Englesku, dok će Jurčić paziti Francuze, objasnio je hrvatski izbornik.

Na druženju s novinarima od reprezentativaca su prisutni bili Gordon Schildenfeld i Domagoj Vida. Branički par se dotaknuo protivnika na EURO-u.

- Kvalitetna smo momčad i ne bojimo se nikoga. Osobno ne bi igrao nogomet da se bojim, nisam se bojao Cristiana Ronalda, zašto bi se bojao Španjolaca. Oni su najveći favoriti za osvajanje naslova ali imamo i mi kvalitetu i to moramo demonstrirati na travnjaku, objasnio je Vida.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.