HRVATSKI IZBORNIK NAKON ŽDRIJEBA ZA EURO

Bilić: Netko će reći da sam lud, ali ja sam zadovoljan

Petak, 02. prosinca 2011. 19:22 Napisao  Marko Babić

Privilegija je igrati protiv aktualnog svjetskog prvaka Španjolske, ali i protiv Talijana, bivših svjetskih prvaka. Čekaju nas tri jake utakmice - ustvrdio je izbornik Hrvatske

Zadovoljan - Slaven Bilić
Zadovoljan - Slaven Bilić Foto: google.hr

Slaven Bilić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, bio je dobro raspoložen nakon ždrijeba.

- Nije lagana skupina, ali nijedna skupina nije lagana na Europskom prvenstvu. Možda netko smatra da sam lud, ali ja sam zadovoljan. Privilegija je igrati protiv aktualnog svjetskog prvaka Španjolske, ali i protiv Talijana, bivših svjetskih prvaka. Bit će teško, čekaju nas tri jake utakmice - ustvrdio je Slaven Bilić.


- Da se igrati protiv Irske i Italije, protiv Španjolske već malo teže. Igrali smo protiv Irske nedavno, znamo što nas očekuje. Prava ratnička utakmica, morat ćemo im parirati u skoku.  Španjolska je pak fenomenalana, čekaju nas povijesne utakmice sa Španjolcima i Talijanima, ali imamo šanse za prolaz - dodao je Bilić najavivši da će stručni stožer morati potražiti novi kamp gdje će Hrvatska boraviti za vrijeme nastupa na EURO-u.

- Nismo krili da smo zbog kampa u Donjecku htjeli igrati u Ukrajini. Let iz Donjecka traje dva, dva i pol sata i morat ćemo očito pronaći kamp u Poljskoj - dodao je Bilić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.