Attonio Conte: Čelnici HNS-a ispričali su se zbog svastike, poništen nam je regularan pogodak

Subota, 13. lipnja 2015. 09:52 Napisao/la  Ivan Jelić

Odigrali smo dobro prvih pola sata kada smo osim postignutog gola mogli još koji puta zatresti mrežu Buffona. Zadovoljan sam svojenim bodom, kaže Niko Kovač


Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač e pokasnio je zbog čega je penal pucao i promašio Mandžukić, a ne Srna koji je zadužen za izvođenjem najstrože kazne:

- Zna se da je Srna zadužen za izvođenjem penala, no prema nepisanom pravilu igrač nad kojim je skrivljen penal ga ne izvodi, Mandžukić je drugi po redu određen za izvođenjem penal. Nažalost, nije bio precizan kao što je to bio u dvoboju sa Gibratarom. Odigrali smo dobro prvih pola sata kada smo osim postignutog gola mogli još koji puta zatresti mrežu Buffona. Zadovoljan sam svojenim bodom. Mislim da je to bila ravnopravna utakmica. Još ništa nije odlučeno, čeka nas utakmica u listopadu na vjerujem prepunom Poljudu sa Bugatskom te potom dva teška gostovanja u Norveškpj i Azerbajdžanu, kaže Kovač.


- Bila je ovo čudna utakmica. Primili smo gol nakon što nam je ponište regularan gol, nije bilo zaleđe. Dok su se moji igrači prepirali sa pomoćnim sucem, domaćini su to iskoristili i zabili nam gol. To je paradoks. Hrvatska je zaslužila pobjedu na San Soru, mi na Poljudu. Zadovoljan sam konačnim ishodom, kazao je Antonio Conte, koji je ovako komentirao kukasti križ na terenu:


- Iskreno, nisam ga niti vidio jer sa klupe nije mogao vidjeti kao s tribina. Pred kraj susreta su me upozorili na nacistički simbol na travnjaku. Što mogu rećo nego da sam ogorčen i da mi je žao zbog toga. Čelnici HNS-a su nam se odmah ispričali zbog toga nemilog čina, kazao je Conte.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.