Ante Čačić: Italija nije izgubila 37 kvalifikacijskih utakmica, valjda neće sada izgubiti

Nedjelja, 11. listopada 2015. 00:06 Napisao/la  SC

Nije lako kada se stvara jedna čudna atmosfera oko reprezentacije, ali osjetili smo da imamo podršku, kaže Čačić


Ante Čačić postao je jedan od najuspješnijih debitanata na klupi hrvatske reprezentacije, ne samo zbog rezultata (3:0) nego i zbog igre protiv Bugarske

- Ovo je izuzetna važna pobjeda jer nas drži u utrci za izravan plasman. veseli me što je ova pobjeda očekivana, bolji smo od Bugarske. Način na koji smo to napravili je impresivan, došli smo do pobjede na jedan način koji je dostojan naše kvalitete. Bili smo kombinatorni, imali dosta prilika i kontrolirali smo situaciju. Želja je proizvela veliki broj prilika. Velika i zaslužena pobjeda naše reprezentacije, rekao je Čačić i objasnio promjenu Luke Modrića.

- Osjetio je zatezanje mišića u preponama, nismo htjeli riskirati, kaže Čačić koji je zasluge pripisao igračima:

- Od prvog trenutka sam vjerovao da sam dobio poštene i karakterne momke, koji su učinili sve da ne propuste priliku za odlazak na EURO. Nije lako kad se stvara ovakva atmosfera, zahvaljujem svim našim poklonicima, zbog toga je momčad dobro odigrala. Nadam se da ste svi bili zadovoljni. Mi moramo utakmicu što prije arhivirati ovu pobjedu i potvrditi je na Malti. Za očekivati da ćemo uzeti šest bodova do kraja. Italija nije izgubila 37 kvalifikacijskih utakmica, valjda neće i sad, ako budemo na ovakvom nivou na Malti, dočekat ćemo dodatne kvalifikacije u dobrom ozračju, nada se Čačić

- Nije lako kada se stvara jedna čudna atmosfera oko reprezentacije, ali osjetili smo mi da imamo podršku. Želim poručiti poklonicima nogometa u Hrvatskoj i van Lijepe naše da znamo da su uz nas. Nadam se da su svi uz televizore bili zadovoljni, poručio je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.