Andrej Kramarić ponovo dokazao klasu, izbornik Ante Čačić ima slatkih briga

Srijeda, 16. studenog 2016. 10:21 Napisao/la  SC

Rog jedini nije bio na nivou, ali će opet brzo biti. Nadam se da će do proljeća više participirati u klubu i tako ostati u krugu reprezentativaca, kaže Čačić

 Andrej Kramarić potvrdio je odličnu formu koju iskazuje u Hoffenhaimu. Najbolji igrač utakmice u Belfastu još je jednom dokazao da zaslužuje veću pažnju izbornika Ante Čačića, koji Kramarića premalo koristi s obzirom na ono što pruža.

Kramarić kao i obično ne koristi velike riječi, svjestan je svoje pozicije u reprezentaciji:

-  Nadam se da ćemo nakon još poneke ovakve utakmice i mi igrati u velikim klubovima kao naši poznatiji kolege, kaže Kramarić.

Ante Čačić također bira riječi kada govori o igračima koji manje igraju:

-  Kramarić je odlaskom u Bundesligu napravio evidentan iskorak u svojoj igri. Posljednji nastupi za reprezentaciju uistinu su mu upečatljivi, pa tako i današnji. Puno je radio za momčad te imao prekrasnu realizaciju. Nadalje, kod nekih se igrača vidi da im nedostaje utakmica, poput Roga, ali njegova kvaliteta nije upitna. Nemam zamjerke na igrače, raduje me da je i Bradarićev debi prošao zapaženo, igrao je kao da je dugo s nama. Leovac je odigrao dobru utakmicu, njegovo kretanje i ponašanje govore mi da s pravom konkurira za svoju poziciju. Ne mogu preskočiti ni Mandžukića, zabio je, a igra mu je bila za svaku pohvalu, prava kapetanska. Međutim, nema potrebe secirati svakog igrača posebno, ova nam je utakmica rekla mnogo toga dobroga. Rog jedini nije bio na nivou, ali će opet brzo biti. Nadam se da će do proljeća više participirati u klubu i tako ostati u krugu reprezentativaca.

Hrvatska je lakoćom slavila u Belfastu, prvi domaći poraz Sj. Irske nakon 1166 dana:

- Razočarani smo, iako smo znali da će to biti teška utakmica. Nedostajalo nam je nekoliko ozlijeđenih igrača, a htio sam dati prigodu mlađim pojedincima. Rezultat na kraju nije važan, u studenom smo se fokusirali na Azerbajdžan i to smo odradili odlično. Mislim kako je na kraju rezultat malo 'pregrub', imali smo nekih dobrih momenata u igri, ali ova utakmica pokazuje kako i nemamo tako širok kadar. Pogotovo se to vidi kada igramo protiv ovako kvalitetnih reprezentacija. Ovo nam je prvi put da smo organizirali prijateljsku utakmicu par dana nakon kvalifikacijskog dvoboja, to vjerojatno više nećemo ponavljati. A ovako je uvjerljivo i dojmljivo protiv nas izgledala još jedino Njemačka, kaže izbornik Michael O'Neill.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.