ANAS SHARBINI KAŽE

Prije dva tjedna nisam ni mogao sanjati o ovome

Petak, 14. studenog 2014. 14:01 Napisao/la  SC

- Italija je dobra ekipa. Idemo tamo po pozitivan rezultat, ako bude prilike i pobijediti, rekao je Sharbini

"What Difference A Day Makes" kaže naslov jedne poznate pjesme. U slučaju Anasa Sharbinija razliku je napravilo mjesec dana. Na stolu je bila ponuda tajlandskoga prvoligaša Burirama, financijski izdašna. Sve je bilo već gotovo, Anas je odlučio ostati. Mjesec dana kasnije zabio je gol Argentini i našao se među 25 igrača koji će konkurirati za ogled s Italijom.

- Italija je dobra ekipa. Idemo tamo po pozitivan rezultat, ako bude prilike i pobijediti. Sigurno bi i bod bio dobar. Sretan sam što sam među 25 igrača, a ako bude nešto više, bit ću presretan. Izbonik je taj koji odlučujue. Prije dva tjedna nisam ni mogao sanjati o ovome, rekao je Anas Sharbini na okupljanju u Maksimiru.

- Stigao je evo i taj gol protiv Argentine i to je sjajno, ustvrdio je Sharbini.

-  Bio sam u već nekoliko navrata pozvan u reprezentciju, ali nisam dobio priliku. Utakmica protiv Argentine je praktički bila prva prilika da zaigram. Nadam se da će ih biti još, rekao je Sharbini i odgovorio na već standardno pitanje kada je Argentina u pitanju: Je li Messi toliko nadmoćan?

- Vidi se da je Messi iznad svih. Znaš što će napraviti, ali opet uspije, zaključio je Anas Shrbini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.