Zdravko Mamić odgodio sudsku raspravu pokrenutu temeljem tužbe Ivana Buljana

Ponedjeljak, 02. travnja 2012. 11:49 Napisao/la  I. Jelić

Mamić se pokušao nagoditi s Buljanom bez da se sretnu na sudu, no bez uspjeha

Na Općinskom sudu u Splitu u ponedjeljak se trebalo održati prvo ročište po privatnoj tužbi Hajdukove legende Ivana Buljana koji je zbog "verbalnog delikta" podigao tužbu protiv izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića.

Na zahtjev Zdravka Mamić ročište je odgođeno, nije još zakazan novi termin. Mamić se pokušao nagoditi s Buljanom bez da se sretnu na sudu, no bez uspjeha  jer Hajdukova legenda na to nije pristala.

 - Kako se radi o privatnoj tužbi zbog uvrede i klevete , podnijeli smo kaznenu prijavu protiv Zdravka Mamića, pojasnio je Buljanov odvjetnik Damir Bekavac.

- Ako sud Mamića proglasi krivim, prema Zakonu o športu članku 13. osoba koja je osuđena ne bi smjela obnašati nikakvu dužnost u sportu. Dakako da time ne želim prejudicirati odluku suda  u ovom slučaju, rekao je Bekavac, a Buljan dodao.

 - Vjerujem u pravosudni sustav. Mamić me je zvao da se pokušamo dogovoriti, no u startu sam mu kazao da nema nikakvog dogovora.

 


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.